top of page

Coaching

Coachingstraject

Wanneer je kiest voor coaching in mijn praktijk ben je van harte welkom bij mij thuis aan de keukentafel. De gesprekken duren gemiddeld een uur. Voor een goede coaching is het van belang dat jij je bij mij veilig en vrij voelt.  Soms groeit dat in de loop van de ontmoetingen en soms is dat meteen zo. Beide is prima. Wil je liever eerst wat uitgebreider kennis maken voor je start met coaching? Dat kan door middel van een gratis klikgesprek. Dit gesprek verplicht je tot helemaal niets. 

Eenmaal van start beginnen we met een intakegesprek en daarna volgen de coachgesprekken. Ervaring leert dat een coachtraject circa 10 tot 20 afspraken telt afhankelijk van de vraag. Samen bepalen we wat je nodig hebt. 

 

Losse gesprekken

Wil je gewoon een keer praten met een coach los van een traject? Dat kan ook. Geef dit dan aan als je een bericht stuurt.

 

TotalBalance-Methode

Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van de TotalBalance-methode. Deze praktische en creatieve coaching is ontwikkeld door Carianne Ros. Het is een methode die grondig het verleden doorloopt, verwerkt en afsluit. Die je opbouwt en handvaten geeft voor het heden en je helpt om je dromen over de toekomst te verwezenlijken.

Keurmerk 2021.png
0878BBAC-0CC3-4B1E-95F8-1574E1EF9519.jpeg
0878BBAC-0CC3-4B1E-95F8-1574E1EF9519.jpeg
bottom of page