top of page

Over mij

Mijn naam is Janny Lijzenga en ik ben gecertificeerd TotalBalance Coach in Sneek en aangesloten bij het TotalBalance-netwerk. 

Waar ik van houd en geniet - naast mijn man en drie dochters – zijn spelletjes, tennis, gezelligheid, spontane acties, een goed boek en mooie gesprekken. Mensen die gesprekken bij mij volgen typeren mij als betrokken, luisterend, inzichtgevend, versterkend, positief en praktisch. Momenteel is mijn motto ‘Geniet en bloei op met Gods kracht’.

 

Zelf opgegroeid in een gezin met zelfstandige ondernemers – mijn ouders hadden een boerderij – wilde ik na mijn studie HEAO Economisch Juridisch zo snel mogelijk aan het werk. Des te meer hectiek des te meer ik genoot. Na eerst een rondje in de makelaardij, belandde ik als intercedent en later als manager in de uitzendbranche. Met een man die bij de marine werkt en regelmatig weg is, jonge kinderen en een baan bleek dat toch een hele kluif. Bovendien kriebelde het al een tijd. Die spontane gesprekken met jonge mensen over zingeving en levensprocessen; daar zou ik graag meer mee willen. Een sabbatical bracht mij op het spoor van theologie. Na vijf jaar studie kon ik aan de slag als pastoraal werker voor jongeren en vrijwilligers in de kerk. En dat doe ik nog steeds, maar dan op projectbasis, zodat er tijd vrij komt voor een eigen coachpraktijk. En daar komt de rode draad in mijn leven weer naar boven; samen werken aan veerkracht en persoonlijke groei.

Zoals je ziet heb ik een aantal keer een switch gemaakt in mijn leven. Heel nuchter bekeken, hebben mensen nu eenmaal in verschillende levensfases andere behoeften. Ik heb gemerkt dat het proces van bewustwording en het omzetten naar daadwerkelijke verandering, tijd en inzet vragen. Maar uiteindelijk zorgt het voor een meer voldaan leven en geeft het positieve energie. 

Overweeg jij een verandering in je leven? Als coach wil ik je daar graag bij helpen. 

bottom of page