top of page

Persoonlijke groei

Doe jij nog de dingen van je hart? Of merk je dat de passie en het plezier verdwijnt. Het leven is niet statisch maar steeds in ontwikkeling. Het ontvouwt zich door de jaren. Lukt het je om mee te bewegen? Soms lijkt de ruimte om je heen kleiner te worden en kom je zogezegd vast te zitten. Je weet even niet meer hoe verder. Gedachten spoken door je hoofd of je merkt dat je steeds onverschilliger wordt ten opzichte van je omgeving en het leven je niet meer raakt. 

Kun je dat zomaar veranderen? Is het leven maakbaar? Nee zeker niet, maar we hebben wel invloed op wie we zelf zijn en wat we doen. Verandering en persoonlijke groei start bij bewustwording. 

Als coach help ik jou met een diepgaande en uitgebreide bewustwording van hoe jouw leven en jij als persoon in elkaar steekt. Vanuit die helderheid kun je aan de slag met de vlakken in je leven waarin jij wilt groeien zoals bijvoorbeeld relaties, loopbaan, vrije tijd, geestelijke groei, eigen waarde of gaan voor je dromen.

Hoe zou je leven eruitzien als je jezelf op die gebieden zou ontwikkelen? Als je je daadwerkelijk energieker, vreugdevoller zou voelen en je echt het gevoel zou hebben dat je zinvol bezig bent?

bottom of page